Un bărbat care făcea lucrări pe drumul european 581, în judeţul Vaslui, a fost grav rănit în urma unui accident rutier. Muncitorul făcea parte dintr-o echipă şi a suferit multiple fracturi şi traumatisme după ce a fost călcat de o maşină, el fiind găsit în stare critică de către echipajul medical trimis la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Accidentul a avut loc pe raza comunei Banca din judeţul Vaslui.  Victima este un bărbat de 59 de ani, care a fost lovit de un autoturism înmatriculat în Ucraina.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că primele date de la locul accidentului arată că muncitorul nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să traverseze Drumul european.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Accident rutier pe E581 la intersecţia cu drumul spre Mitoc. Pieton (lucrător la drumuri) lovit / călcat de maşină. A fost trimisă o ambulanţă SAJ C2 cu medic din substaţia Bârlad. Victima a fost găsită inconştientă în stare critică, instabil hemodinamic şi respirator. A fost stabilizat la locul accidentului, intubat şi ventilat mecanic şi transport la Spitalul Bârlad”, anunţă oficialii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.
Conform acestora, muncitorul făcea parte dintr-o echipă care lucra pe drumul european.
Evaluarea preliminară făcută de către cadrele medicale de la ambulanţă arată că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism de umăr drept,  traumatism de bazin, fractură închisă femur drept şi fractură deschisă gamba stângă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.