Un tânăr din Centrul de Detenţie Brăila Tichileşti a promovat examenul de bacalaureat cu media 9.38, luând nota 10.00 la matematică şi 9.40 la Limba română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unei postări de pe pagina de Facebook a Centrului de Detenţie Brăila Tichileşti, un tânăr aflat în executarea unei măsuri educative privative de libertate, a obţinut rezultate foarte bune: nota 10 la disciplina Matematică, nota 9.40 la disciplina Limba şi literatura română şi 8.75 la disciplina Fizică, obţinând ca medie de examen 9.38.

" În anul şcolar 2023-2024, sectorul Reintegrare Socială al centrului de detenţie a gestionat un nou protocol de colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila prin sprijinul doamnei insp.şcolar pentru învăţământ special Vasilica Vargă şi Grupul Şcolar " C.D.Neniţescu" Brăila. Scopul protocolului a fost includerea în clasa a XII-a, profil " ştiinţele naturii" a unui tânăr aflat în executarea unei măsuri educative privative de libertate, ulterior încercărilor de înscriere în alte unităţi de învăţământ însă fără succes din motive care au la bază anumite prejudecăţi, convingeri eronate în defavoarea obiectivităţii, a oferirii de şanse, a acceptării, a umanismului", se arată în postarea centrului de la Tichileşti.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Conform aceleiaşi postări, tânărul ar fi întâmpinat mai multe greutăţi pentru a fi înscris la unul din licee pentru a da examenul de bacalaureat, dar in cele din urmă situaţia a fost remediată:

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.