Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, care fusese blocat de aluviuni, a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 

”S-a reluat traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+700 metri, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, după ce, pe timpul nopţii, administratorul drumului a degajat aluviunile alunecate de pe versant pe partea carosabilă”, anunţă sâmbătă dimineaţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Circulaţia rutieră a fost oprită, vineri seară, pe DN 7, în zona localităţii Brezoi din judeţul Vâlcea, din cauza unor aluviuni alunecate de pe versant.

Echipaje de poliţişti şi drumari  au intervenit, traficul de pe Valea Oltului fiind deviat pe DN 1, către Braşov, iar autovehiculele care circulau pe autostrada A1 au fost întoarse din nodul rutier de la Boiţa.

Conform CNAIR, circulaţia rutieră a fost blocată din cauza unei viituri care a transportat o cantitate de peste 600 m³ de aluviuni pe partea carosabilă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.