Colegiul Medicilor din România anunţă, joi, lansarea unei linii gratuite de traducere din şi în ucraineană. Proiectul, dezvoltat de Oorganizaţia Molndială a Sănătăţii, vine în sprijinul medicilor români şi al pacienţilor ucraineni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Vă anunţăm lansarea Liniei de Interpretare Medicală Telefonică Gratuită, un serviciu inovator şi gratuit, menit să faciliteze comunicarea dintre medicii români şi pacienţii ucraineni. Serviciul oferă traducere în timp real din şi în limbile română şi ucraineană, în timpul consultaţiilor medicale”, anunţă, joi, Colegiul Medicilor din România.

Sursa citată precizează că proiectul este realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Linia de traducere este disponibilă de luni până vineri, între 8:00 şi 20:00, oferind acces la traducători profesionişti, care asigură o comunicare eficientă şi precisă în timpul consultaţiilor medicale.

Programările se fac prin intermediul platformei online dedicată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.