Medicul Horaţiu Moldovan, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca din Capitală, a explicat, luni seară, că s-ar putea reorganiza activitatea, pe viitor, pentru a avea şi a treia sală de operaţie şi a creşte numărul de paturi de la Terapie Intensivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne propunem să mărim această unitate clinică, să îi creştem numărul de paturi şi numărul de săli de operaţii, astfel încât activitatea să fie din ce în ce mai susţinută. În acest moment dispunem de două săli de operaţie şi 45 de paturi, dintre care 10 deTerapie Intensivă. Vom avea 3 săli de operaţii şi  ne propunem săcreştem spaţiul de Terapie Intensivă la 15 paturi, rămânând cu un număr global de 45 de paturi pe care îl considerăm suficient, dar cu o  reorientare a lor”, a declarat Horaţiu Moldovan la Medika TV, luni seară.

Şeful Clinicii a precizat că va spori şi numărul echipamentelor medicale.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Tehnologiile sunt pe cale să le augumentăm. Trebuie crescut numărul de angiografe pe care îl folosim. Spitalul are deja 2 angiografe de mai demult, dar acest domeniu lărgindu-se, vom avea un al treilea angiograf pe care îl vom avea într-una dintre sălile de operaţie care se va transforma în sală hibridă. În ceea ce priveşte tehnicile pe care ne propunem să le aducem la Floreasca, vom aborda tratamentul intervenţional al patologiei venoase al trombozei venoase profunde, iar mai departe există şi perspectivaa abordării tratamentului intervenţional acut în  AVC acut”, a mai spus Moldovan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.