Primăria Sibiu anunţă, vineri, că pot fi văzute la Grădina Zoologică Sibiu noi animale, respectiv 5 pui de lup alb, un pui de ciută şi 7 lebede negre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Grădina Zoologică Sibiu continuă să primească noi ”locatari”, fie născuţi aici, fie aduşi la Sibiu de la alte grădini zoologice din ţară”, anunţă, vineri, Primăria Sibiu pe pagina de Facebook.

Municipalitatea anunţă că este vorba despre:

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
  • 5 pui de lup alb s-au născut la Zoo Sibiu în urmă cu 2 luni, iar acum, după ce s-au adaptat, pot fi văzuţi de vizitatori
  • un pui de ciută, un cerb, născut şi el în urmă cu câteva săptămâni a fost scos în aer liber, după ce a fost protejat un timp, până s-a adaptat.
  • familia marmosetelor, cea mai mică specie de maimuţe, s-a înmulţit şi ea prin naşterea a doi pui la Zoo Sibiu. Au crescut suficient acum astfel încât pot fi prezentaţi publicului.
  • 7 lebede negre au fost aduse luna trecută la Sibiu de la Zoo Budapesta. Este vorba despre 4 adulţi şi 3 pui care impresionează prin frumuseţea penajului.

”Faceţi, aşadar, o vizită la Zoo Sibiu, mai ales că se anunţă vreme frumoasă la final de săptămână. Intrarea se face între orele 9:30-20:00 pe poarta principală şi între 10:00-19:30 pe poarta 2, dinspre Valea Aurie”, a mai transmis Primăria Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.