Primăria Capitalei a distribuit 15.000 de sticle de apă oferite de Apa Nova, către trei instituţii care în această perioadă de caniculă au echipe pe teren : 5.000 de sticle Serviciului de Ambulanţă Bucureşti pentru personalul medical şi pentru cetăţeni, 5.000 de sticle de apă Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti şi încă 5.000 de sticle de apă pentru Jandarmeria Bucureşti, anunţă Primarul Capitalei Nicuşor Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Totodată, persoanele vârstnice care locuiesc în apropierea Centrului OMINIS (str. Turnu Măgurele nr. 17A, sector 4, intrarea dinspre Aleea Ciceu) pot petrece câteva ore răcoroase în biblioteca instituţiei care şi-a extins programul şi în week-end din cauza temperaturilor caniculare”, transmite edilul.
Un alt punct unde vârstnicii se pot răcori pe perioada weekendului, între orele 8:00 - 18:00, este la centrul de zi Perla (şos. Ştefan cel mare nr. 1-3, sector 1).
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
În privinţa transportului public, STB introduce în week-endul acesta pe liniile de autobuz doar mijloace de transport în comun dotate cu aer condiţionat. Toate troleibuzele Solaris vor ieşi în trafic şi vor funcţiona inclusiv pe liniile neautonome, respectiv 62, 69, 86 şi 96. Tramvaiele Imperio vor circula şi pe linia 47, care face legătura între cartierul Ghencea şi Piaţa Unirii. Sunt în derulare teste pentru introducerea noilor tramvaie Imperio pe linia 11 (Cartier 16 Februarie - Zeţarilor).
În cursul săptămânii viitoare vor fi distribuite mijloace de transport noi dotate cu aer condiţionat şi pe traseele care nu beneficiază de această facilitate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de deplasare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.