Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că municipalitatea s-a grăbit să remedieze, în această perioadă toate avariile la reţeaua de termoficare de care se ştia şi din acest motiv sunt multe blocuri din Bucureşti care nu au apă caldă. ”Imediat după începerea şcolii o să fie mult mai bine şi iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”, a subliniat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a mers, joi, pe şantierul de termoficare de pe şoseaua Mihai Bravu, unde se fac probele de presiune pentru primii kilometri de conductă magistrală modernizaţi. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”Suntem pe lângă Piaţa Iancului, pe Mihai Bravu. Este un tronson de nouă kilometri din care s-au terminat 1,5 acum. Suntem pe magistrala care duce căldură de la CET Sud până în aceste zone şi inclusiv în cartierul Aviaţiei. De asemenea, imediat după Piaţa Iancului avem un alt tronson care este pe fonduri europene, pe POIM, care este făcut de o companie privată şi acolo suntem la 5,5 kilometri din 11”, a declarat Nicuşor Dan.
 
El a menţionat că această zonă din Capitală este cea mai afectată de avarii, anul trecut înregistrându-se 57 de astfel de probleme la reţeaua de termoficare. Nicuşor Dan a menţionat că locuitorii din zonă nu au fost afectaţi de aceste lucrări, au avut apă caldă deoarece au fost montate conducte de provizorat. 
 
Primarul Capitalei a adăugat că, dacă anul trecut au fost înlocuiţi 50 de kilometri din reţeaua principală, în acest an au fost realizaţi 45 de kilometri din cei 70 promişi până la finalul lui 2024. 
 
”În momentul acesta tocmai pentru că încă nu a început şcoala, mai sunt bucureşteni care sunt plecaţi, ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le ştiam şi de asta în momentul ăsta sunt multe blocuri care nu au apă caldă. Imediat după începerea şcolii o să fie mult mai bine şi iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”, a susţinut Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.