Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că s-a turnat asfalt pe linia 5 între şinele de tramvai şi se lucrează la montarea traverselor şi a şinei şi la amplasarea ultimilor stâlpi metalici de iluminat, el precizând că termenul de finalizare a reabilitării liniei 5 este februarie 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”S-a turnat asfalt pe linia 5 între şinele de tramvai de la Bd Ştefan Cel Mare până la str. Doamna Oltea, de la intersecţia str. Barbu Văcărescu cu Bd. Lacul Tei până la intersecţia str. Barbu Văcărescu cu str. Comandor Eugen Botez, şi de la Pasaj Băneasa până la intersecţia str. Barbu Văcărescu cu str. Siriului. Se lucrează în continuare la montarea traverselor şi a şinei şi la amplasarea ultimilor stâlpi metalici de iluminat”, a scris primarul într-o postare. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Nicuşor Dan arată că ”Linia 5 este reabilitată pe o lungime de aproximativ 4,3 km, pe Str. Barbu Văcărescu şi Str. Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu, de la Şoseaua Ştefan cel Mare la Pasajul Băneasa”. 
 
”Termenul de finalizare a reabilitării liniei 5 este februarie 2025. Linia 5, una dintre cele mai lungi şi importante, leagă Centrul de zona de Nord a Capitalei”, mai precizează primarul Capitalei.
 
Nicuşor Dan afirmă că totodată, se lucrează şi la modernizarea liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, pe porţiunea de acces în depoul Titan.
 
”Acesta este cel de-al doilea şantier pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai din Capitală”, menţionează Nicuşor Dan. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.