Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, miercuri, că 5.700 de femei au beneficiat, în prima jumătate a acestui an, de Voucherul Materna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a acordat, în total, în perioada ianuarie-iunie 2024, suma de 9.840.000 lei, sub forma a 9.840 de vouchere. Femeile însărcinate care locuiesc în Bucureşti de minim 6 luni si fac dovada domiciliului in Capitală primesc un sprijin financiar în valoare de 2.000 lei, care se împarte în două tranşe, primul voucher este oferit începând cu săptâmâna a 10-a de sarcină, iar al doilea începând cu săptămâna a 24-a de sarcină”, a scris, miercuri, pe Facebook, primarul general Nocuşor Dan.

Acesta a precizat că, de asemenea, tot pentru a veni în sprijinul femeilor însărcinate, DGASMB a încheiat un protocol de colaborare cu Amazon dedicat gravidelor care primesc tranşa a doua a Voucherului Materna.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Acestea primesc un număr de 3 articole vestimentare noi pentru nou-născuţi cu eticheta Amazon, provenite din donaţia Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie.

”Astfel, în perioada aprilie-iunie 2024, au fost acordate 9.672 articole vestimentare unui număr de 3.224 persoane. În ceea ce priveşte modalitatea de depunere a dosarelor, mă bucură faptul că, în ultimii doi ani, am făcut progrese în direcţia digitalizării administraţiei publice locale prin faptul că tot mai mulţi bucureşteni au ales să depună documentele şi cererile online”, a mai transmis primarul, publicând şi condiţiile de acordare a Voucherului Materna.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.