Personalul Metrorex aflat în staţiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei a sesizat un "miros înţepător", anunţă miercuri, Metrorex, precizând că ISU nu a dispus măsuri care să aibă impact în transportul public de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În după-amiaza zilei de 9 iulie 2024, personalul Metrorex aflat în staţiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei a sesizat un"miros înţepător". Ca urmare a acestei constatări, Metrorex a anunţat organele competente pentru a analiza situaţia şi a lua măsurile necesare. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care au efectuat măsurători cu aparatele portabile”, transmite Metrorex.

În urma acestor măsurători, ISU nu a dispus măsuri care să aibă impact în transportul public de persoane.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Metrorex asigură publicul că zona este în continuare monitorizată atent, iar sistemul de ventilaţie funcţionează în parametri optimi. Siguranţa călătorilor şi a personalului rămâne prioritatea noastră principală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.