Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a vizitat, luni, Şcoala gimnazială din Slobozia Conachi, localitate din judeţul Galaţi grav afectată de inundaţii. Primarul localităţii i-a spus ministrului că unitatea de învăţământ nu a fost afectată de inundaţii şi poate doreşte să viziteze câteva familii care au avut de suferit după ce apele le-au distrus bunurile din locuinţe şi gospodării. Ligia Deca a replicat că ştie că şcoala nu a fost afectată. ”Noi am venit doar să discutăm exact unde este bine să mergem”, a afirmat Deca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Ligia Deca s-a aflat, luni, la Şcoala gimnazială din Slobozia Conachi, aflată în stare bună şi decorată cu flori şi plante.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În timp ce se afla în unitatea de învăţământ, Deca a fost informată de primarul localităţii că şcoala nu a fost afectată de inundaţii. 
 
”Ştim că nu a fost afectată, noi am venit doar să discutăm exact unde este bine să mergem”, a răspuns Ligia Deca.
 
Primarul a continuat: ”Am zis că poate vreţi să mergem la o familie, două”. Ministrul Educaţiei a replicat că întâi merge la şcoală. 
 
Primarul a reluat: ”Şcoala nu a fost afectată de inundaţii. (...) Noi aici am depozitat alimente şi ce putem să mai facem. Câteva zile vrem să le scoatem să le împărţim, ca să poată veni copiii”.
 
Ligia Deca a afirmat că ştie acest lucru, după care i-a cerut primarului să se retragă pentru a discuta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.