Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de joi seară până duminică dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin, unde rafalele vor atinge viteze de 55-65 de kilometri pe oră şi, temporar, peste 70 de kilometri pe oră. În Bucureşti, vremea va fi rece pentru această perioadă, iar cerul - variabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de joi, de la ora 21.00, până duminică, la ora 9.00, în judeţul Caraş-Severin.

”În intervalul menţionat, în judeţul Caraş-Severin vântul va avea intensificări cu rafale de 55...65 kilometri pe oră, şi temporar de peste 70 kilometri pe oră”, au transmis meteorologii.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Joi, local şi temporar, vor fi intensificări ale vântului şi în sud-estul ţării, cu viteze în general de 40...50 kilometri pe oră.

În zona municipiului Bucureşti, de joi, de la ora 21.00, până duminică, la ora 9.00, vemea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi de 12...15 grade, iar cele minime de 2...3 grade, mai scăzute în zona preorăşenească până în jurul valorii de 0 grade.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.