Cele două fete, una de 11 ani, alta de 14 ani, care plecaseră vineri din zona Pieţei 14 iulie din Cluj-Napoca, au fost găsite duminică, la Dej. Ele nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Referitor la cazul minorelor plecate voluntar vă comunicăm faptul că acestea au fost găsite în cursul dimineţii de azi, în jurul orei 03.00, în municipiul Dej”, a transmis duminică dimineaţă Poliţia Cluj.

Din declaraţiile acestora a rezultat că nu au fost victimele unei infracţiuni. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Poliţia din Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Lara Eximena Marcovici, în vârstă de 11 ani, şi Monica Cruciţa Laczi, în vârstă de 14 ani, ambele din Cluj, au plecat voluntar, vineri, ora 18.00, în timp ce se aflau în zona Piaţa 14 iulie din Cluj-Napoca.

Sâmbătă, poliţiştii au rugat persoanele care pot furniza orice informaţii despre celedouă fete să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie sau să sune la 112.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.