Autoritatea Electorală Permanentă anunţă, duminică seară, că secţiile de votare din Costineşti, unde s-a reluat scrutinul pentru alegerea primarului, au fost închise la ora 22.00. La închiderea urmelor, prezenţa a fost de 73,5%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că votarea în cele două secţii de votare deschise cu ocazia organizării alegerilor pentru funcţia de primar la nivelul Circumscripţiei electorale nr. 29 – Costineşti, judeţul Constanţa, s-a încheiat duminică, 7 iulie 2024, la ora 22.00”, a transmis, duminică seară, AEP.

Instituţia precizează că, după închiderea secţiilor de votare, are loc activitatea de numărare a voturilor, de consemnare a acestora în procesele-verbale şi de efectuare a operaţiunilor de centralizare a rezultatelor votării, activitate de competenţa exclusivă a birourilor electorale de circumscripţie locală şi judeţeană.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Anularea alegerilor din data de 9 iunie 2024, organizate în Circumscripţia electorală nr. 29 Comuna Costineşti, pentru funcţia de primar, şi repetarea acestora, în data de 7 iulie 2024, a fost dispusă conform Hotărârii Biroului Electoral Central nr. 394 H/25.06.2024.

Potrivit datelor transmise în timp real, la închiderea secţiilor de votare prezenţa a fost de 73,5%. Au votat 2.125 de persoane, dintre care 45 pe liste suplimentare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.