oliţiştii din Prahova au deschis doar penal care vizează fraudă electorală după ce zele alegători care au mers să voteze într-o secţie din oraşul Breaza nu au primit buletinele de vot pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean. Primele date arată că a fost vorba despre o neînţelegere şi că respectivii votanţi au primit câte două buletine de vot pentru membrii Consiliului Judeţean, fiind vorba despre o eroare care a fost constatată cu ocazia numărării buletinelor de vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că la o secţie de votare din oraşul Breaza au fost înmânate mai puţine buletine de vot decât cele prevăzute, pentru 10 persoane, fiind omisă înmânarea buletinelor de vot pentru preşedintele Consiliului Judeţean. În baza sesizării, a fost constituită echipă operativă pentru verificarea aspectelor sesizate. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că persoana desemnată cu înmânarea buletinelor de vot, în mod eronat, a distribuit două buletine de vot pentru alegerea membrilor Consiliului Judeţean şi nu a înmânat buletinele de vot pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean pentru un număr de 10 votanţi”; transmit oficialii Poliţiei judeţene Prahova.
Primele verificări făcute de poliţişti în acest caz arată că situaţia a fost constatată cu ocazia numerotării buletinelor de vot disponibile.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, deschizând dosar penal care vizează infracţiunea de fraudă la vot.
În judeţul Prahova lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean se dă între actualul preşedinte, suspendat din funcţie, Iulian Dumitrescu (PNL) şi fostul prefect al judeţului, Virgiliu Nanu (PSD); cei doi fiind şi preşedinţii organizaţiilor judeţene ale celor două formaţiuni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.