Punctele de trecere a frontierei Negru Vodă, situat pe graniţa cu Bulgaria, şi Cenad, pe graniţa dintre România şi Ungaria sunt aglomerate, sâmbătă după amiază, şoferii care ies din ţară cu autoturismele trebuind să aştepte aproximativ o oră pentru îndeplinirea formalităţilor vamale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Micul punct de trecere a frontierei de la Negru Vodă este aglomerat sâmbătă după amiază, la ieşirea din ţară, numeroşi şoferi care vor să treacă graniţa spre Bulgaria îndreptându-se către acest punct de trecere, pentru a evita aglomeraţia de la Giurgiu, unde autorităţile bulgare au demarat lucrări a podul de peste Dunăre. 
Şoferii care ies din ţară pe la Negru Vodă aşteaptă, în medie, o oră pentru formalităţile vamale. La Giurgiu şi Vama Veche timpul de aşteptare este, conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, de aproximativ jumătate de oră. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Pe graniţa cu Ungaria, aglomeraţie este la punctul de trecere a frontierei de la Cenad, unde şoferii care ies cu autoturismele din ţară aşteaptă, în medie, 60 de minute, din cauza unui accident.
La ieşirea spre Ungaria, timpul de aşteptare este, la ora transmiterii acestei ştiri, de 40 de minute la Nădlac şi Borş II şi de jumătate de oră la Nădlac II, Petea şi Turnu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.