Ministrul Energiei, Virgil Popescu s-a întâlnit, joi, cu Parviz Shahbazov, ministrul Energiei din Azerbaidjan, pe agenda discuţiilor aflându-se proiectul cablului submarin pentru transportul energiei electrice, prin Marea Neagră, aprovizionarea cu gaze naturale şi colaborarea în domeniul energiei verzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Proiectul cablului submarin pentru transportul energiei electrice, prin Marea Neagră, aprovizionarea cu gaze naturale şi colaborarea în domeniul energiei verzi au fost principalele subiecte pe care le-am discutat în cadrul întâlnirii bilaterale pe care am avut-o cu Parviz Shahbazov - ministrul Energiei din Azerbaidjan”, a anunţat ministrul într-un comunicat.

Virgil Popescu afirmă că, la nivelul ministerelor, s-au creat deja grupuri de lucru pe subiectele de interes, iar astăzi s-au pus de comun acord pe următorii paşi pe care îi vor face.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Am încredere că prin colaborare vom reuşi să diversificăm sursele şi rutele de aprovizionare pentru România şi UE. Da, găsim soluţii concrete pentru a reduce dependenţa de gazul rusesc”, mai spune Popescu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.