Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că, neexistând încă o hotărâre de guvern care să stabilească data alegerilor prezidenţiale, poate să intre în discuţie, să vadă care sunt părţile bune, care sunt părţile mai puţin bune, vizavi de o campanie în timp de vară, sau să le ducă aproape de alegerile parlamentare. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că PSD va avea candidat la prezidenţiale, el respingând o susţinere a lui Nicolae Ciucă în cursa pentru Cotroceni. Despre organizarea prezidenţialelor în decembrie, liderul PSD a arătat că există o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu: V-am răspuns de zece ori până acum, PSD va avea candidat la prezidenţiale / Despre organizarea prezidenţialelor în decembrie: Avem o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie

Nicolae Ciucă a fost întrebat la sediul partidului dacă data alegerilor prezidenţiale ar putea fi stabilită în luna decembrie, cum se organizează de obicei.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Alegerile, în momentul de faţă, neexistând încă o hotărâre de guvern care să stabilească data alegerilor, poate să intre în discuţie şi să analizăm, să vedem care sunt părţile bune, care sunt părţile mai puţin bune, vizavi de o campanie în timp de vară, sau să le ducem acolo unde într-adevăr au fost de-a lungul timpului, aproape de alegerile parlamentare”, a spus Ciucă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.