Deputatul Szabo Odon (UDMR), a declarat luni, despre discursul lui Viktor Orban de la Băile Tuşnad, că majoritatea celor care îşi formează o opinie despre acest discurs nu l-au ascultat ci au primit fragmente. ”Eu l-am văzut integral, formează o viziune despre lume cu care poţi ca intelectual să poţi să ai o anumită părere”, a precizat el, arătând că ar trebui să avem aceste discuţii cât mai des, unde este Uniunea Europeană, care este rolul UE în mileniul trei, pentru că este flarte clar că se prefigurează o ordine mondială schimbată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nu cred că iese scandal, se realizează de 33 de ani acest eveniment în Băile Tuşnad, nu este o noutate. De 25 de ani face are acest discurs. Mă gândesc că este vară şi nu există altă treabă, nu îmi dau seama de ce se inflamează lucrurile în acest context. Eu de data aceasta am făcut întreg materialul prezentat acolo”, a spus deputatul UDMR, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre discursul premierului Ungariei, de la Şcoala de vară de la Băile Tuşnad, el precizând că ”majoritatea oamenilor îşi formează opinia despre acest discurs fără să îl fi citit măcar o singură dată cap-coadă”.

Szabo Odon a precizat că poţi să iei un fragment de trei sau patru propoziţii de care să te legi.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”A venit vara şi lumea politică din România, cea care după părerea mea nu a citit discursul, a început să se lege de acest discurs”, a completat reprezentantul UDMR, adăugând că Viktor Orban ”a prezentat această viziune şi lui Scholtz, şi lui Marcon şi în Parlamentul European, lui Trump”. ”Ar trebui să avem aceste discuţii cât mai des, unde este Uniunea Europeană, care este rolul UE în mileniul trei, pentru că este flarte clar că se prefigurează o ordine mondială schimbată”, a completat deputatul UDMR.

Deputatul UDMR a mai afirmat că ”majoritatea celor care îşi formează o opinie despre acest discurs nu l-au ascultat, nu l-au citit, au primit fragmente”.

”Eu l-am văzut integral, formează o viziune despre lume cu care poţi ca intelectual să poţi să ai o anumită părere.(..) Faptul că cineva are o viziune despre ceea ce se întâmplă în jurul nostru e corect, dacă alţii au altă viziune, foarte corect. Aceste puncte de vedere trebuie armonizate. În momentul de faţă, acest lucru lipseşte”, a mai arătat Szabo Odon.

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a declarat, sâmbătă, la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, că a primit ”o delimitare diplomatică” de la Bruxelles, nu de la Bucureşti, scrie hirado.hu. ”Trecem încet de la o politică europeană pro-război la o politică pro-pace”, a afirmat el. Orbán a vorbit şi despre ”singurătatea spirituală” a Occidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.