Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi, despre susţinerea de către PSD a lui Ciucă la prezidenţiale, că este pe masă varianta prin care candidatul PSD, care este pe primul loc în orice sondaj şi conduce partidul care a câştigat alegerile, ar putea fi susţinut de ambele partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Romaşcanu a fost întrebat despre scenariul susţinerii de către PSD a candidatului PNL la prezidenţiale ”Cred că este pe masă varianta prin care candidatul PSD, care este pe primul loc în orice sondaj şi care conduce partidul care a câştigat alegerile ar putea fi cel care să fie susţinut de ambele partide, ca şi candidat comun pentru alegerile prezidenţiale”, a precizat senatorul PSD.

Despre faptul că Marcel Ciolacu ezită să îşi asume anunţul candidaturii, Romaşcanu a spus: ”Este o chestiune de respect politic ca întâi să avem toate treburile, negocierile, discuţiile asumate în primăvară confirmate în acest moment, după care va veni şi momentul deciziei casndidatului”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Iată că ce a fost valabil în martie nu mai e valabil pe data de 17 iunie şi cea a fost valabil pe 17 iunie nu mai e valabil pe 25 iunie. Lucrurile acestea nu sunt în regulă. El a comentat şi ideea unui tandem preşedinte-premier în coaliţie.

”Era valabilă discuţia unui tandem dacă alegerile europarlamentare şi lista comună aveau rezultatul dorit. A avut, din punctul nostru de vedere 50% este un rezultat bun pentru o listă comună, ar fi prefigurat un candidat comun la prezidenţiale, dar nu avem nici un rezultat nici în acest sens. Probabil că săptămâna decisivă este această săptămână”, a ţinut să precizeze Lucian Romaşcanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.