Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că premierul Marcel Ciolacu va trebui să se consulte cu preşedintele şi cu PNL pentru postul de comisar european, pentru că nu e nici împărat, nici autocrat şi nici rege. ”Îi reamintesc că PSD nu e singur la guvernare, poate uneori uită”, a mai spus Rareş Bogdan, precizând că acest lucru trebuie discutat în coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din fericire pentru România, pentru PNL, pentru cetăţeni, nu este putere autocratică în România, Domnul Marcel Ciolacu se află la Palatul Victoria pentru că PNL este încă în Guvern, face parte din coaliţie. Uneori uită, probabil, îi reamintim noi cu maximă delicateţe”, a declarat Rareş Bogdan, la sediul PNL, despre negocierile pentru postul de comisar european.

”Dânsul este premier, nu poate să ia hotărâri singur pentru că nu e nici împărat, nu e nici autocrat, sper, încă, şi nu este nici rege. Deci va trebui să se consulte cu preşedintele României, cu PNL. Eu îl tot văd că dă declaraţii, că el numeşte, el face, el pune comisarii. Îi reamintesc că nu PSD singur e la guvernare, poate uneori uită”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Întrebat dacă PNL îşi doreşte postul de comisar european, Rareş Bogdan a spus: ”E absolut firesc să fie discutat în coaliţie. Sunt convins să vom ajunge la un acord”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.