Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan afirmă, marţi, după ce a fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe (AFET) a Parlamentului European, că este un succes major pentru România, mai ales în actualul context geopolitic, el amintind de Ucraina, care duce un război de apărare a cetăţenilor săi, sau de procesul de extindere, unde îi vrem alături, în Casa Comună Europeană, atât pe ucraineni şi georgieni, dar mai ales pe fraţii noştri români din Republica Moldova. pol

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe (AFET) a Parlamentului European, mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată! Cea mai prestigioasă comisie a Parlamentului European reuneşte foşti şefi de stat şi de guvern, foşti miniştri de externe, comisari europeni, foşti jurnalişti de top şi personalităţi ale vieţii academice şi culturale din ţări UE”, a scris europarlamentarul pe Facebook.
 
Rareş Bogdan arată că ”prezenţa în AFET la nivel de reprezentare şi coordonare este un succes major pentru România, mai ales în actualul context geopolitic”. 
 
”Să ne gândim la Ucraina, care duce un război de apărare a cetăţenilor săi, dar şi a întregii Uniuni Europene, să ne gândim la procesul de extindere, unde îi vrem alături, în Casa Comună Europeană, atât pe ucraineni şi georgieni, dar mai ales pe fraţii noştri români din Republica Moldova, să ne gândim la conflictul din Orientul Mijlociu şi situaţia tot mai complicata din Balcani”, subliniază Rareş Bogdan. 
 
Eurparlamentarul i-a felicitat şi pe colegii liberali, care au obţinut poziţii extrem de importante pentru România:
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
”Dan Motreanu a fost ales vice-coordonatorul Grupului PPE în Comisia pentru dezvoltare regională (REGI); Daniel Buda a fost ales prim-vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură din Parlamentul European, iar Siegfried Mureşan a fost ales vicelider al Grupului PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European”, declară Rareş Bogdan. 
 
”Mult succes, dragi colegi! Vom reprezenta cu demnitate şi loialitate interesele României şi ale românilor în cadrul Parlamentului European. Este o onoare pentru mine! Munca alături de preşedintele AFET, David McAllister (CDU, Germania), va fi un privilegiu! Vom aborda cu curaj dosarele fierbinţi care implică nu doar interesele Uniunii Europene, dar şi de apărare a valorilor democratice pe acest glob tot mai frământat! Prioritatea mea absolută este situaţia din Republica Moldova, care face faţă greu şantajului ticalos al Federaţiei Ruse şi războiului informaţional care se extinde! Doamne ajută!”, spune Rareş Bogdan în final. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.