Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, joi, că atât cei din jurul PSD, din jurul domnului Geoană, poate şi din jurul doamnei Lasconi, au încercat să pară că există o fisură în cadrul PNL, prin zvonurile că preşeidntele Nicolae Ciucă se va retrage din cursa pentru preşedinţie, el arătând că nu există această fisură şi PNL este în spatele preşedintelui Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Prim-vicepreşedintele PNL a declarat la TVR Info că zvonurile din ultima perioadă privind retragerea lui Nicolae Ciucă din cursa pentru prezidenţiale ”sunt încercări de influenţare a activului de partid, a militanţilor, ca să îşi piardă încrederea, să creeze un pic de haos”. ”Atât cei din jurul preşedintelui PSD, din jurul domnului Geoană, poate şi din jurul doamnei Lasconi (..) au încercat să pară că există o fisură în PNL. Nu există această fisură, PNL este în spatele preşedintelui Ciucă”, a precizat Rareş Bogdan.

El a menţionat că PNL a avut 2,4 milioane de voturi la alegerile locale iar în momentul acesta, pentru a ajunge în turul doi au nevoie de 1,7 sau 1,8 milioane de voturi, nici măcar voturile de la locale pe listele de CJ, unde au avut 28%.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Nu am emoţie că activul nostru, militanţii noştri, primarii, preşedinţii de CJ, nu îşi vor face treaba”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

”Totul este să venim cu o proiecţie iar duminică Nicolae Ciucă va veni cu această proiecţie, acest program proiect pentru România”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.