Partidul Social Democrat găzduieşte, sâmbătă, la Bucureşti, reuniunea Internaţionalei Socialiste (IS), secţiunea Europa, ocazie cu care preşedintele social-democraţilor români, Marcel Ciolacu, îl primeşte pe Pedro Sanchez, preşedintele IS. Sanchez a ajuns îăn România după ce a urmărit, la Stuttgart, sfertul de finală al Campionatului European de fotbal dintre Spania şi Germania, alături de cancelarul german, Olaf Scholz. ”Eu cred că Spania va câştiga Campionatul European”, a declarat Marcel Ciolacu, în deschiderea reuniunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CITEȘTE ȘI Pedro Sanchez, la Internaţionala Socialistă de la Bucureşti: Doar noi, socialiştii, suntem capabili să oprim extrema dreapta. Este momentul adevărului - VIDEO
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu, la reuniunea IS: Cel mai important este să găsim soluţii reale şi complete la provocările actuale, în faţa unor mişcări populiste şi extremiste care vor puterea cu orice preţ şi vor să propage o ură şi o dezbinare

UPDATE: ”Pe lângă victoria laburiştlor din Marea Britanie am avut şi victoria din Turcia a socialiştilor la alegerile locale, dar, nu în ultimul rând, victoria echipei Spaniei de aseară. Îmi pare rău pentru Olaf (cancelarul german, Olaf Scholz – n.r), dar de această dată echipa Spaniei a fost mult mai bine pregătită. Sperăm să se bată cu Turcia, Spania, în finală, dar eu cred că Spania va câştiga Campionatul European de Fotbal”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, în deschiderea reuniunii.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Partidul Social Democrat organizează, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, reuniunea Internaţionalei Socialiste (IS) - secţiunea Europa.

Social democraţii îl primesc, astfel, la Bucureşti, pe preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, preşedintele IS.

Reuniunea de nivel înalt a Internaţionalei Socialiste începe la ora 10.00, în Sala Nicolae Bălcescu.

La ora 12.30 este programată întâlnirea oficială dintre premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, la sediul Guvernului.

”Premierul spaniol Pedro Sanchez, prietenul stângii româneşti şi al României, va fi sâmbătă la Bucureşti. Iată că după Conferinţa Liderilor PES, Partidul Social Democrat găzduieşte o nouă reuniune importantă a familiei noastre politice – conferinţa Internaţionalei Socialiste, secţiunea Europa. Asta înseamnă că PSD este un partid respectat şi credibil la nivel internaţional”, scris, joi, pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu.

Sánchez a fost ales lider al Internaţionalei Socialiste în noiembrie 2022, în timpul celui de-al 26-lea Congres de la Madrid al acestei organizaţii, care reuneşte 132 de partide social-democrate, socialiste şi muncitoreşti din întreaga lume.

Şef al Guvernului şi lider al Partidului Socialist Muncitoresc Spaniol, Sánchez ajunge în România de la Stuttgart, unde a urmărit sfertul de finală al Campionatului European de fotbal dintre Spania şi Germania, alături de cancelarul german, Olaf Scholz.

Spania a învins Germania, scor 2-1, după prelungiri, şi s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Franţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.