Social-democraţii buzoieni şi-au depus, joi, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Buzău, de la eveniment lipsind premierul Marcel Ciolacu, cel care deschide lista la Camera Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Lucian Romaşcanu şi ceilalţi candidaţi au venit la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Buzău, unde şi-au depus candidaturile împreună cu 30.000 de semnături din partea buzoienilor.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Am depus listele de candidaţi pentru Parlamentul României, ca de fiecare dată, şi la Buzău şi în restul ţării, Partidul Social Democrat vine în faţa alegătorilor cu oameni competenţi şi profesionişti, curaţi din toate punctele de vedere şi suntem convinşi că prezentând această listă, prezentând programul de guvernare al Partidului Social Democrat, fiind la dispoziţia tuturor cetăţenilor şi în această campanie vom reuşi să convingem pe cât mai mulţi să voteze Partidul Social Democrat”, a spus Lucian Romaşcanu.
 
De asemenea, preşedintele PSD Buzău a declarat că este convins că partidul pe care îl conduce va câştiga alegerile la Buzău, organizaţia va fi printre cele mai performate din ţară, dar şi că Marcel Ciolacu va fi viitorul preşedinte.
 
”Suntem convinşi că vom fi iarăşi pe locul întâi, de departe, atât la Parlament, cât şi la voturile pentru preşedintele României. În judeţul Buzău avem iarăşi această ambiţie de a fi între primele, dacă nu chiar primul judeţ pe ţară la alegerile prezidenţiale şi la cele parlamentare şi avem şi motive să credem în acest lucru. Legat de candidatul la Preşedinţie, acesta este Marcel Ciolacu, cu certitudine lumea îl ştie mai bine, are toate calităţile pentru a fi un preşedinte bun pentru România şi credem cu tărie că va fi cel ales în data de 8 decembrie”, a declarat preşedintele PSD Buzău.
 
În ceea ce priveşte lista pentru Senat, ea este deschisă de Lucian Romaşcanu, urmat de medicul Carmen Orban, profesorul Laurenţiu Ţepeluş-deputat în funcţie, managerul SJU Buzău, Claudiu Damian, şi Cecilia Roşioru-psiholog.
 
Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Marcel Ciolacu, iar pe următoarele locuri se află actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Petre Emanoil Neagu, deputatul Romeo Lungu, Oana Matache-viceprimar al municipiului Buzău, Florin Ceparu-city manager al municipiului Râmnicu Sărat, Teodor Cojocaru-inginer, Eduard Coman-economist, Briana Ioniţă-masterand specialist în studii de război şi istorie şi Dan Popescu-profesor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.