Primele imagini cu bătaia din Parlament, între Dan Vîlceanu şi Florin Roman, care a avut loc în anticamera sălii de plen arată cum cei doi se împing, iar Vîlceanu încearcă să îl muşte pe liberal de faţă, în timp ce îl ţine de gât.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În imaginile surprinse pe holul de intrare în sala de plen a Camerei Deputaţilor, cei doi parlamentari se împing şi se iau în braţe, iar Dan Vîlceanu îl prinde pe Florin Roman de gât şi încearcă să îl muşte de faţă. Cei doi se îndreaptă apoi spre o zonă unde camera video nu mai are acoperire, însă pare că Florin Roman cade.

În acel moment, de cei doi se apropie deputatul PNL Florian Emil Dumitru, care îi adresează câteva vorbe lui Dan Vîlceanu, în timp ce acesta pleacă.

Deputatul PNL Florin Roman susţine marţi, într-o ppostare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului.

El a povestit că Vîlceanu a încercat să îl muşte şi l-a prins de gât. Roman anunţă că va depune solicitare de sancţionare a deputatului, pentru lovire şi va depune plângere penală împotriva acestuia.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacţionat, afirmând că ”violenţa fizică este de neacceptat”, mai ales în Parlament şi apreciază că atacul asupra lui Florin Roman ”arată măsura unei lipse de caracter şi conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.