Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Iaşi, că în funcţie de agenda preşedintelui Klaus Iohannis, campania PNL şi cea privind referendumul vor fi unite, precizând că oricând va fi necesar vor fi organizate evenimente comune. "Vom încerca să convingem cetăţenii români de necesitatea absolută a unui vot favorabil pentru întrebările puse la referendum. În funcţie de agenda preşedintelui, în măsura în care vor exista evenimente în care să putem să unim campaniile, le vom uni aceste campanii", a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Partidul Naţional Liberal a declarat din primul moment susţinerea totală pentru referendumul declanşat de preşedintele României. Vom face campanie în fiecare judeţ, în fiecare localitate. Vom încerca să convingem cetăţenii români de necesitatea absolută a unui vot favorabil pentru întrebările puse la referendum. În funcţie de agenda preşedintelui, în măsura în care vor exista evenimente în care să putem să unim campaniile, le vom uni aceste campanii. Preşedintele României, odată cu declanşarea referendumului, are dreptul să se implice activ în campanie", a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi.

El a spus că este convins că şeful statului va fi activ în această campanie, adăugând că "oricând va fi necesar vom organiza evenimente comune pentru susţinerea referendumului".

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Liderul liberal Ludovic Orban a mai precizat că adoptarea în Parlament a modificărilor la coduri reprezintă "un motiv în plus pentru români să se prezinte masiv la vot la referendumul declanşat de preşedintele României".

"Un vot în favoarea acestui referendum care să interzică amnistia şi graţierea şi care să interzică modificarea legislaţiei din domeniul justiţiei prin ordonanţe de urgenţă este un vot care poate să anuleze orice tentativă ulterioară de a-i scăpa de puşcărie pe hoţii care au jefuit România“, a adăugat Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.