Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că premierul Marcel Ciolacu i-a transmis că ar dori să aibă o întâlnire, iar el i-a răspuns afirmativ. Edilul a menţionat că este un om politicos şi că este obligat să discute cu prim-ministrul, în calitate de primar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a fost întrebat, duminică seară, la B1 Tv, cum a fost discuţia pe care a avut-o cu premierul Marcel Ciolacu.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Am vorbit un minut şi jumătate. La telefon. A spus că ar dori să avem o întâlnire. I-am spus că da, eu sunt un om politicos. Asta nu şterge din memoria noastră faptul că atunci când am avut nevoie de bani, am tot cerut, am tot cerut... “, a afirmat Nicuşor Dan. 
 
El a fost întrebat dacă este începutul unei frumoase prietenii. 
 
”Eu sunt un om politicos, sunt primarul Bucureştiului, sunt obligat să discut cu primul ministru, cu toată lumea. Sunt de bună credinţă”, a explicat primarul Capitalei.
 
Prim-ministrul Marcel Ciolacu s-a referit, miercuri, în şedinţa de Guvern, la ceea ce a numit ”situaţia gravă” a reţelei de termoficare din Bucureşti, în acest context anunţând că a vorbit cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, să discute şi cu ministrul Energiei pentru a găsi împreună soluţii. ”Nu contează culoarea politică, iar pasarea răspunderii de la unul la altul nu cred că este o soluţie”, a subliniat el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.