Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă spune că poate funcţiona coaliţia în continuare, dacă se va confrunta cu Marcel Ciolacu la prezidenţiale. ”Aici este vorba de o confruntare politică. Sigur, nu ne aşteptăm să fie un fel de tango”, a completat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la sediul PNL că din perspectiva sa, coaliţia poate funcţiona, chiar dacă va fi adversar cu Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale.

”Aici este vorba de o confruntare politică. Sigur, nu ne aşteptăm să fie un fel de tango, este o chestiune foarte serioasă în aceea ce priveşte guvernarea, iar de partea cealaltă, aşa cum am făcut şi în campania la locale, vom merge pe aceeaşi linie a proiectelor, a obiectivelor, astfel încât să rămânem în decenţa pe care încercăm şi despre care vorbim şi trebuie să o generăm pentru fiecare dintre cetăţeni”, a răspuns preşedintele PNL.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.