Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă afirmă, întrebat dacă ar desecretiza cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale, că ar face publice toate informaţiile care nu sunt clasificate. Întrebat ce părere are despre secretizarea cheltuielilor Administraţiei Prezidenţiale, el a evitat să răspundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Aici nu e vorba doar despre cheltuieli. Ştiu care este subiectul, ştiu care sunt prevederile şi solicitările pe baza Legii 544, eu, de fiecare dată când am avut astfel de solicitări, am răspuns fără niciun fel de problemă. Eu voi prezenta public tot ceea ce nu este clasificat, pentru că trebuie să spunem că la nivelul Administraţiei Prezidenţiale sunt activităţi şi documente care sunt clasificate şi care au un anumit regim de declasificare după o anumită perioadă de timp şi voi răspunde la toate solicitările pe lege”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni seară, la B1 Tv.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Întrebat ce părere are despre secretizarea cheltuielilor Administraţiei Prezidenţiale, Ciucă a răspuns: ”Vă rog să adresaţi această întrebare acolo de unde trebuie să primiţi răspunsul, nu pot să răspund pentru altcineva, răspund pentru ceea ce fac eu”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.