Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă că prezentarea, la televiziunea rusă, a unei hărţi care indică mai multe capitale europene care pot fi atinse de armele nucleare ale Federaţiei Ruse este un element din campania de propagandă a acestui stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, marţi seară, cum priveşte faptul că la televiziunea rusă a fost prezentată o hartă care indică Bucureştiul ca fiind una dintre capitalele europene care pot fi ţinte ale armelor nucleare ale Federaţiei Ruse, Nicolae Ciucă a afirmat că astfel de acţiuni fac parte din propagandă. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Face parte din agenda de propagandă a regimului de la Kremlin. Vedeţi, este o reacţie propagandistică, după ce am văzut acţiunea loc faptică, pentru că, nu cu mult timp în urmă, Rusia a desfăşurat arme nucleare pe teritoriul Belarusului. Ca atare, faptul că există o contrareacţie din partea Alianţei Nord-Atlantice care nu se concretizează decât prin vectori care pot să întrebuinţeze şi încărcătură nucleară a creat această măsură prin care să inducă, să genereze teamă la nivelul populaţiei din Europa, ceea ce Rusia a încercat de fiecare dată, prin acţiunile sale de dezinformare de propagandă, să slăbească unitatea Alianţei Nord-Atlantice, să slăbească coeziunea Uniunii Europene”, a declarat Nicolae Ciucă, la Digi 24.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.