Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost, luni, la Şimleu Silvaniei, iar la finalul vizitei a afirmat că primarii liberali îşi dezvoltă localităţile în ritm accelerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Cu determinare, multă muncă, implicare şi grijă pentru comunităţi, primarii liberali îşi dezvoltă localităţile în ritm accelerat. Asta au apreciat la Cristian Lazăr, primarul PNL din Şimleu Silvaniei, cei 75% dintre alegătorii care l-au votat în 9 iunie. A reabilitat termic 30 de blocuri din cartierul Gheorghe Lazăr, doar cu fonduri europene nerambursabile. Acum, facturile de încălzire ale localnicilor s-au redus la jumătate. A investit 5 milioane euro în noul Complex Multifuncţional Măgura, care a devenit mândria localităţii şi un punct de atracţie turistică şi culturală”, a scris, luni seară, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Liderul PNL anunţă că a vizitat şi o afacere locală de succes: Spumante Silvania.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Aici s-a investit serios pentru realizarea unor produse de calitate excelentă. Când administraţia locală este partenerul mediului privat, investiţiile sunt atrase uşor, iar locurile de muncă nou apărute cresc nivelul de trai pentru întreaga comunitate”, a mai transmis Ciucă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.