Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, despre o campanie de racolare a primarilor PNL, din partea PSD, că faptul că este deja conştientizat şi ştiu că ar putea să urmeze, este bine să fie pregătiţi şi să aibă în continuare o abordare şi o atitudine faţă de orice astfel de demers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a fost întrebat după şedinţa conducerii partidului despre temerile exprimate de unii lideri din partid privind o campanie de racolare a primarilor PNL.

”Este o realitate din păcate, şi anume că aceste discuţii din BPN au loc în urma unor activităţi de racolare a primarilor care s-a desfăşurat în perioada dinaintea alegerilor până la rezolvarea tehnică a candidaturilor. Aceasta este o preocuoare la nivel local, îndeosebi acolo unde a fost foarte pregnantă aceatsă activitate de racolare şi consider că faptul că este deja conştientizat şi ştim că ar putea să urmeze, este bine să fim pregătiţi şi să avem în continuare o abordare şi o atiutdine faţă de orice astfel de demers”, a spus liderul liberal.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Eu în continuare susţin că astfel de teme, inclusiv cea privind momentul în care se vor desfşura alegerile, este una tehnică şi nu are relevanţa problemelor adevărate care să ne preocupe în momentul de faţă”, a mai spus Ciucă.

Preşedintele PNL a subliniat că sunt aspectele care ţin de rezolvarea acelor abordări tehnice, executive, pentru continuarea absorbţiei de fonduri europene, pentru câştigarea încrederii investitorilor străini (..) dar şi pe absorbţia de investiţii străine.

”Toate aceste chestiuni trebuie să fie pe masa noastră, a celor care suntem la guverare, să vedem cum reglăm aspectele legate de deficit şi cum începem de pe acum să ne gândim la proiecţiile bugetului pe anul următor pentru a face faţă întregului context în care ne găsim. Sunt aspectele de ordin economic, aspectele de ordin securitar şi celelalte linii de dezvoltare a procesului electoral nu doar în România dar şi la nivelul altor ţări idn Europa şi lume care vor influenţa ceea ce urmează”, a completat Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.