Ministrul Familiei, Natalia Intotero, afirmă că 30 de tineri au participat, timp de o săptămână, la "Tabăra de vară pentru cercetaşi”, organizată de Ministerul Apărării Naţionale în parteneriat cu Ministerul Familiei şi şi Asociaţia de Caritate din Armata României ”Camarazii. Pentru ediţia din acest an a Taberei de vară pentru cercetaşi au fost selectaţi, prin Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, şi tineri orfani cu rezultate bune la învăţătură, care sunt în grija statului, precizează ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Servesc patria!", au strigat astăzi în cor, cu emoţie şi bucurie, cei 30 de tineri care au participat, timp de o săptămână, la "Tabăra de vară pentru cercetaşi”, organizată de Ministerul Apărării Naţionale în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi Asociaţia de Caritate din Armata României ”Camarazii”, anunţă ministrul Familiei, Natalia Intotero, într-o postare

Ea spune că ”tinerii au arătat cu mândrie, la ceremonia de închidere a taberei, tot ce au învăţat în cele 7 zile: tehnici de supravieţuire şi de prim-ajutor, modalităţi multiple de aprindere a focului, montarea corturilor militare, instrucţie şi multe alte lucruri interesante care pe mulţi i-au făcut să îşi dorească să aleagă pe viitor o carieră militară”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Au muncit în echipă, atent ghidaţi de către cadrele militare care cu răbdare şi dăruire le-au fost alături la fiecare pas şi au creat amintiri pe care nu le vor uita niciodată. Tuturor le doresc mult succes pe viitor şi le transmit toată admiraţia mea pentru ca îşi iubesc ţara şi îşi doresc ca pe viitor să servească patria, îmbrăcând haina militară”, afirmă Intotero.

Ministrul Familiei i-a mulţumit ministrului Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, pentru că a ales să organizeze această tabără în parteneriat cu ministerul pe care îl conduce, dar şi pentru deschiderea de a extinde acest program atât de frumos şi de util tinerilor.

”Pentru ediţia din acest an a Taberei de vară pentru cercetaşi au fost selectaţi, prin Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, şi tineri orfani cu rezultate bune la învăţătură, care sunt în grija statului”, precizează Natalia Intotero.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.