Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că, până la finalul acestui an, românii vor putea călători în SUA fără a avea nevoie de vize, iar românii din Spania vor putea avea cetăţenie dublă, română şi spaniolă. De asemenea, potrivit lui Ciolacu, România va intra şi terestru în Schengen tot până la finalul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Urmează să plec împreună cu domnul prim-ministru Pedro Sanchez, la Palatul Victoria, să facem calendarul pentru dubla cetăţenie. Românii  o vor obţine, nu blochează nimeni. Acordul este în acest moment la ministrul justiţiei din Spania. Vă repet, de aici mă deplasez cu domnul prim-ministru la Palatul Victoria şi asta vom face”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
De asemenea, premierul a afirmat că, până la finalul acestui an, românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru SUA şi România va intra în Schengen şi terestru. 
 
”Până la sfârşitul anului nu vom mai avea vize pentru Statele Unite, vom avea dublă cetăţenie în Spania şi din punctul meu de vedere mai mult ca sigur vom intra terestru în Schengen”, a precizat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.