Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat la şedinţa liderilor social-democraţi europeni (PES) de la Bruxelles, el afirmând că familia politică europeană socia-democrată urmează să fie reprezentată mult mai bine în viitoarea structură de conducere a UE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am discutat astăzi la şedinţa liderilor social-democraţi europeni (PES) de la Bruxelles cu şefii de stat şi de guvern din Europa despre mesajul puternic transmis de români pentru o Uniune Europeană mai solidară, care să îşi respecte toţi cetăţenii”, a transmis preşedintele PSD.

”Familia noastră politică europeană urmează să fie reprezentată mult mai bine în viitoarea structură de conducere a UE şi vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea României să fie ascultată”, mai spune Ciolacu.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Liderul PSD subliniază că ”în interiorul PES, Partidul Social Democrat este un partid respectat şi influent, capabil să reprezinte cu forţă şi profesionalism interesele românilor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.