Premierul Marcel Ciolacu l-a primit la Palatul Victoria pe preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, care a venit în România să inaugureze o Academie de Fotbal, şeful Executivului afirmând că este incredibil că un brand sportiv legendar a ales să îşi deschidă porţile tinerilor noştri români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Am avut astăzi plăcerea să schimb câteva impresii cu preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, care a venit în România să inaugureze o Academie de Fotbal. Este incredibil că un brand sportiv legendar a ales să îşi deschidă porţile tinerilor noştri români”, a scris premierul pe Facebook.

”I-am transmis preşedintelui Laporta că îmi doresc ca din această Academie să provină viitorul fotbalist român care va juca pe Camp Nou din Barcelona. Aşa cum au fost în anii ‘90 Hagi şi Gică Popescu, când şi eu, ca toată România, ne mândream cu asta. Şi da, Lamine Yamal e un jucător senzaţional, dar şi “noi” mizăm pe Arda Guler”, a mai spus premierul.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.