Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, analizează ca parte din lucrările de pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopţii. Despre închiderea circulaţiei pe timpul zilei, el a precizat că era evident că se va crea un disconfort dar că nu putem risca viaţa şoferilor, să pice stânci pe ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a declarat despre protestele de pe Valea Oltului, că nu sunt proteste ci doar se creează un disconfort. ”Am văzut şi nişte imagini că au căzut nişte stânci. Totuşi, viaţa este prioritară, ca şi în cazul drogurilor. Cred că dreptul la viaţă este primul drept pe care îl avem”, a completat şeful Executivului.

”Împreună cu domnul Grindeanu, analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopţii, dar unele lucrări trebuiau făcute, era evident că se va crea un disconfort. Nu putem risca viaţa şoferilor, să pice stânci pe ei”, a mai spus premierul Ciolacu.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Circulaţia rutieră pe DN 7, Valea Oltului, se închide, începând de luni dimineaţă, timp de o lună. Maşinile nu pot circula în intervalul 06.00 – 20.00, cu excepţia celor al instituţiilor de intervenţie, care vor fi însoţite de echipaje ale constructorului. Riveranii beneficiază de două intervale speciale pentru a se putea duce/ întoarce de la serviciu. CNAIR a stabilit rute ocolitoare, de unde a ridicat orice restricţie, iar CFR a suplimentat numărul de garnituri.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.