Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre susţinerea de către PSD a unui candidat, alături de alte formaţiuni, la alegerile prezidenţiale, că nu au avut această discuţie şi că este foarte puţin probabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, după şedinţa Consiliului Naţional al PSD, despre susţinerea de către PSD a unui candidat, alături de alte formaţiuni, la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PSD a spus că nu au avut această discuţie. ”E foarte puţin probabil”, a adăugat el.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Ciolacu a menţionat, despre candidatura la alegerile prezidenţiale, că el, în acest moment, face paşii conform Statutului PSD. ”O să fac în continuare cum scrie în statut, nu o să încalc”.

”Eu respect calendarul statutar al PSD, e o formă de respect faţă de colegii mei”, a mai arătat Ciolacu.

Întrebat dacă se va înscrie în această cursă, pentru alegerile prezidenţiale, Ciolacu a spus: ”Sunt ferm convins că la următorul Consiliu Naţional veţi afla cum sunt paşii de făcut şi care este perioada de înscriere pentru această candidatură”.

Preşedintele PSD a comentat şi afirmaţiile colegilor săi că ar trebui să candideze.

”Eu nu doresc decât să le mulţumesc colegilor. Eu nu aştept nimic, aştept să facem paşii statutari din interiorul PSD”, a completat Ciolacu, arătând că ceea ce contează este votul românilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.