Premierul Marcel Ciolacu afirmă că preşedintele Klaus Iohannis are calităţi pe care şi el şi le-ar dori, Ciolacu invocând, în acest context, faptul că Iohannis este ”un bun profesor de fizică”, un ”bunicel jucător de golf” şi faptul că ”ştie să tacă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost solicitat, într-o emisiune la Pro Tv, să spună care sunt trei calităţi ale lui Klaus Iohannis pe care şi el le-ar prelua dacă ar deveni preşedintele ţării.

”Am înţeles că este un bun profesor de fizică, gurile rele spun că este un bunicel jucător de golf şi nu în ultimul rând chiar ştie să tacă când e nevoie. Mi-aş dori să fiu un bun profesor, să fiu, acolo, nu ştiu cu golful ăsta, dar mi-ar plăcea să ştiu să, tac cum ştie domnia sa. Câteodată îmi strică vorbăria”, a răspuns preşedintele PSD.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.