Premierul Marcel Ciolacu a cerut, joi, convocarea unei videoconferinţe cu prefecţii după ce pentru mai multe judeţe au fost emise avertizări cod roşu de caniculă şi a anunţat că trebuie luate măsuri pentru protejarea populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
”În final, pentru că urmează zile în care avem cod roşu de caniculă solicit Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Afacerilor Interne să convoace de urgenţă o videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii administraţiei locale. Trebuie luate măsuri pentru protejarea populaţiei şi pentru adaptarea programului de lucru al agenţilor economici conform legislaţiei în vigoare”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, la începutul şedinţei de Guvern. 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
Meteorologii anunţă cod portocaliu de caniculă vineri, pentru aproape toată ţara. Sâmbătă şi duminică, pentru cea mai mare parte a ţării a fost emisă avertizare cod roşu, fiind anunţate temperaturi de 41 de grade.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.