Secretarul general al PNL a comentat, sâmbătă, discursurile social-democraţilor din cadrul Congresului PSD, arătând că PSD a dat în clocot astăzi, de ipocrizie, aroganţă şi populism şi că a văzut un spectacol absolut grotesc, al unor triste figuri politice care au avut unicul scop să atace PNL la unison, tentru că ştiu că vor pierde din nou preşedinţia României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

PSD a dat în clocot astăzi - ipocrizie, aroganţă şi populism! Am văzut un spectacol absolut grotesc, al unor triste figuri politice care au avut unicul scop să atace PNL la unison. De ce? Pentru că ştiu că vor pierde din nou preşedinţia României. Ştiu că, de 20 de ani, de la Ion Iliescu, românii nu au mai vrut PSD la Cotroceni. Ştiu că dreapta va învinge din nou”, a scris Lucian Bode într-o postare.

”Să aibă puţintică răbdare, nu mai e mult şi vor afla cum e să ia bătaie de la dreapta. "Ei ştiu ceva bătaie, că au mai luat", parafrazând cuvintele rostite de o doamnă la Congres la adresa unui fost candidat al PSD la prezidenţiale care a fost doar pentru o noapte preşedinte”, a mai spus Bode.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Secretarul general al PNL arată că ”se tem de PNL şi maschează asta cu atacuri disperate, afundându-se în ridicol. În schimb, în mod curios, vedem zero atacuri la AUR”.

”PSD a picat din nou testul decenţei şi demnităţii în politică. Fac aceeaşi politică de acum 35 de ani, doar cu puţină spoială. Din păcate pentru ei, şi românii văd acest lucru”, mai afirmă Lucian Bode.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.