Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, susţine că planul PSD nu se referă doar la ajutorul dat lui George Simion pentru a intra în turul doi la prezidenţiale, ci vor exista şi majorităţi PSD-AUR în diverse consilii locale sau judeţene din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Alexandru Muraru a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că alianţa ”toxică” PSD-AUR nu se opreşte doar la mutarea unor voturi pentru Simion în turul întâi la alegerile prezidenţiale, ci va exista o colaborare şi la nivel local.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
”Am fost primul lider politic care am devoalat cu probe, cifre şi date concrete planul PSD-AUR de a muta voturi pentru a duce candidatul extremist Simion în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Această alianţă toxică PSD-AUR nu se opreşte aici, ea va fi consolidată în teritoriu. Ce se pregăteşte la Iaşi? O alianţă socialisto-extremistă-progresistă la şedinţa de constituire a Consiliului Local Iaşi care va avea loc săptămâna viitoare. Totul în urma unei întâlniri care a avut loc la un restaurant din centrul Iaşului, unde liderii PSD, AUR şi USR au bătut palma pentru a constitui o majoritate pentru a pune cei doi viceprimari”, a afirmat Alexandru Muraru.
 
Liderul PNL Iaşi le-a cerut liderilor USR şi PSD, Elena Lasconi şi Marcel Ciolacu, să oprească această alianţă ”toxică” în teritoriu. 
 
”Nu este singurul caz, se pare că şi la Consiliul Judeţean Bacău urmează ca PSD cu AUR să facă o mega-frăţie pentru a urca pe poziţii de vicepreşedinţi consilieri judeţeni PSD sau AUR”, a susţinut Muraru.
 
Şeful liberalilor ieşeni a precizat că apar ”tot mai multe probe, dovezi şi mărturii” care arată o alianţă (PSD-AUR – n.r.) care riscă să arunce România într-o zonă gri a Europei şi să o facă nefrecventabilă în faţa partenerilor externi”. 
 
”Ducerea unui candidat extremist în turul al doilea automat conduce şi la o treime, din evaluările noastre, din locurile din Parlament ocupate de forţe extremiste. Asta ar însemna că Federaţia Rusă ar avea o treime din decizia politică din Parlamentul de la Bucureşti, oameni pe funcţii politice, în Birourile Permanente, în instituţii aflate sub control parlamentar şi mai ales vor avea acces la informaţii confidenţiale”, a adăugat Alexandru Muraru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.