Liberalii se declară, vineri, campionii legilor pentru digitalizare şi combaterea drogurilor, după ce, în perioada februarie-iunie 2024, au fost adoptate 29 de proiecte iniţiate de parlamentarii partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL, campionul legilor pentru digitalizare şi combaterea drogurilor! În ultima sesiune, Grupul Parlamentar PNL a iniţiat şi a contribuit la adoptarea celor mai multor legi pentru combaterea traficului şi consumului de droguri, precum şi pentru digitalizarea serviciilor publice”, au scris, vineri, pe Facebook, oficialii PNL

Aceştia precizează că, în perioada februarie-iunie 2024, au fost adoptate 29 de proiecte liberale, ajungând la un total de 175 de legi în legislatura 2020-2024.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Aceste eforturi plasează PNL în fruntea activităţii parlamentare din această legislatură”, a mai transmis PNL.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.