Preşedintele USR, Elena Lasconi, îl ironizează pe Mircea Geoană, aflat pe al doilea loc în preferinţele electoratului conform unui sondaj de opinie comandat de USR, sondaj care îl plasează pe Marcel Ciolacu pe primul loc şi arată că Elena Lasconi se află pe locul al treilea. ”E uşor să-l scoţi pe domnul Geoană din PSD, e greu să scoţi PSD-ul din domnul Geoană”, afirmă Lasconi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Elena Lasconi s-a arătat convinsă, într-un interviu acordat, miercuri seară, postului Euronews România, că va intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Scenariul pe care îl am eu în minte este că voi fi preşedintele României şi pentru asta lupt”, a afirmat Lasconi. 
 
Întrebată cum îl va depăşi pe Mircea Geoană în preferinţele electoratului, în condiţiile în care chiar un sondaj comandat de USR arată că acesta o surclasează în ceea ce priveşte intenţia de vot, Lasconi a explicat că ”probabil” cei care au răspuns chestionarelor au uitat că Mircea Geoană a fost cel mai longeviv preşedinte al PSD. În acest context, preşedintele USR l-a ironizează pe fostul lider al PSD. 
 
”E uşor să-l scoţi pe domnul Geoană din PSD, e greu să scoţi PSD-ul din domnul Geoană. Este un candidat PSD-ist. (...) Mircea Geoană este un candidat PSD”, a susţinut Lasconi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.