Preşedintele USR, Elena Lasconi, explică de ce Uniunea nu a reuşit să facă o alianţă cu cele trei formaţiuni politice de dreapta mai mici – Forţa Dreptei, Partidul Mişcarea Populară şi REPER, ea spunând că aceste formaţiuni au avut cereri ”nejustificate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Elena Lasconi a fost întrebată, miercuri seară, la Euronews România, de ce formaţiunea politică pe care o conduce nu a reuşit să ajungă la un acord cu celelalte trei formaţiuni de dreapta mai mici pentru alegerile din acest an.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Cererile au fost nejustificate şi practic ar fi trebuit să ne luăm gândul că vom avea un parlamentar de la USR şi că le punem la dispoziţie celor trei formaţiuni toate locurile de parlamentari. Asta în condiţiile în care eu sunt preşedinte de partid şi un partid face şi campanie, oamenii ies în stradă pentru semnături, noi semnăturile le luăm pe bune, nu ne ducem la PSD sau la PNL, aşa cum fac alţii”, a afirmat preşedintele USR.
 
Lasconi a atacat REPER, spunând că formaţiunea fondată de Dacian Cioloş ”a dat mâna cu PSD”.
 
”Mă felicit şi îi felicit şi pe colegii mei din Biroul Naţional pentru că am luat decizia să nu facem alianţă (cu REPER – n.r). Îmi dau seama că au dat mâna cu PSD şi deja am aceste informaţii. Este păcat că practic se gândesc numai la interesul personal. O să vedeţi în zilele următoare şi o să vedeţi ce o să se întâmple după alegeri, mai exact cine o să obţină posturi la Comisia Europeană sau la Bruxelles sau posturi la Comisie, primul pas Republica Moldova şi apoi cu transfer la Bruxelles şi probabil că jurnalişti care sunt interesaţi o să scoată la iveală, după alegeri, cine a finanţat campania acestui partid”, a afirmat Lasconi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.