Liderul USR Elena Lasconi transmite condoleanţe familiilor care au pierdut pe cineva drag în inundaţiile devastatoare din estul ţării şi precizează că este în legătură cu filialele din zonele afectate de inundaţii, colegii săi din Galaţi pregătind deja un prim transport cu produse de bază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Condoleanţe familiilor care au pierdut pe cineva drag în inundaţiile devastatoare din estul ţării. Îmi doresc din tot sufletul ca tristul bilanţ să se oprească aici, iar salvatorii care de ore bune luptă cu şuvoaiele sper să aibă putere în continuare!”, scrie Lasconi.
Ea afirmă că este în permanentă legătură cu filialele USR din zonele afectate.
”Colegii mei, parlamentari, membri USR, s-au mobilizat de la prima oră şi sunt gata să ofere tot sprijinul de care au nevoie autorităţile pentru a trece de acest moment greu. Colegii din Galaţi au pregătit deja un prim transport cu produse de bază pentru persoanele afectate. Ştim că este nevoie de mai mult, suntem pregătiţi să le oferim cetăţenilor şi autorităţilor tot ajutorul de care au nevoie ca împreună să depăşim această dramă. Criza climatică, iată, este o realitate, îi vedem efectele dramatice şi asta ne obligă, pe toţi, să luăm măsurile pe care le-am amânat ani de zile, declară liderul USR.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.