Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că lui preşedintele PNL, Nicolae Ciucă i se pare un om de forţă şi în comparaţie cu ceilalţi oameni politici, i se pare un tip mai mult decât hotărât şi decis, care ştie foarte bine ce are de făcut. ”Cred şi sper că va fi viitorul preşedinte al României”, a mai spus Stroe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă PNL va merge cu Niclae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

”Decizia nu a fost luată, în schimb pare a fi opţiunea normală, naturală a unui partid politic să îşi promoveze preşedintele pentru cea mai importantă competiţie electorală, dar mai mult decât această opţiune care cu siguranţă va fi tranformată şi în decizie, cel puţin la nivelul unei propuneri sau deciziei de a candida, este de data aceasta de câteva argumente care vor contribui enorm”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

El a precizat că avem de-a face ”cu un altfel de profil de politician, care şi-a demonstrat nu numai în cariera de politician ci şi cea de militar,  ce înseamnă onoarea şi respectarea cuvântului”.

”Este un tip care până în acest moment şi-a respectat, indiferent de situaţie, de context, cuvântul dat. (..) Mie Ciucă mi se pare un om de forţă. În comparaţie cu ceilalţi oameni politici, mi se pare un tip mai mult decât hotărât şi decis, un tip care de regulă ştie foarte bine ce are de făcut. Cred şi sper că va fi viitorul preşedinte al României. Această ţară are nevoie în acest moment de un astfel de om în fruntea ei”, a subliniat el.

Ionuţ Stroe a precizat că Ciucă ”are şi reputaţia şi recunoaşterea şi binenţeles relaţiile pe care un om cu o astfel de anvergură trebuie să le aibă la nivel de reprezentare a acestei ţări”.

”În comparaţie cu ceilalţi (...) are această anvergură”, a completat Stroe, arătând că în cariera militară, alături de partenerii din NATO a avut misiuni.  

”Este un om care la nivel de relaţii, cred că în acest moment îndeplineşte această condiţie care, mai ales în acest context (..) ar putea fi omul potrivit”, a mai spus Ionuţ Stroe.  

Liberalul a mai subliniat că ”în ceea ce îl priveşte persoana lui Nicolae Ciucă, există o mare aşteptare publică”. 

”Nu e prima dată când preşedintelui Ciucă i se pune această întrebare, probabil că profilul dânsului cadrează cu această funcţie. El este un om extrem de serios, un om cumpătat, un tip care în coaliţie a fost factorul de echilibru”, l-a caracterizat Stroe pe preşedintele PNL.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.