Peşedinta USR Elena Lasconi subliniază că tentativa de asasinat care l-a vizat pe fostul preşedinte american Donald Trump este profund inacceptabilă şi că violenţa omoară însăşi ideea de democraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În momentele acestea, să fim uniţi şi să spunem răspicat că ura şi violenţa nu îşi au locul în politică”, declară Elena Lasconi.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Ea consideră că nu aşa trebuie pierdute sau câştigate alegerile într-o democraţie.
”Întreaga lume se uită către Statele Unite, ca la un exemplu de libertate şi democraţie. Acum mai mult decât oricând trebuie să ne întrebăm în ce fel de societate  vrem să trăim. Una cu ură şi violenţă? Sau una cu iubire şi toleranţă?”, arată preşedinta USR.
Fostul preşedinte SUA Donald Trump este în siguranţă, au anunţat sâmbătă Secret Service şi campania sa, după ce mai multe focuri de armă au răsunat la un miting din Pennsylvania al candidatului republican la preşedinţie. În timp ce o înregistrare video îl arată pe Trump făcând o grimasă şi ridicând o mână la urechea dreaptă, unde sângerează, autorităţile au anunţat decesul a două persoane, una dintre ele fiind cea care a deschis focul. Alte două persoane din public au fost grav rănite. Preşedintele SUA Joe Biden a discutat cu Donald Trump, după ce acesta a fost rănit la mitingul din Pennsylvania, relatează Reuters.
FBI a calificat incidentul armat drept ”tentativă de asasinat”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.